Webinar Road to Biodiversity COP16: Why and how business should contribute

4 czerwca 2024

Business for Nature zaprasza 11 czerwca na webinar poświęcony zaangażowaniu biznesu w działania na rzecz bioróżnorodności. Tematem przewodnim spotkania będzie szczyt COP16, który odbędzie się na przełomie października i listopada br. w kolumbijskim Cali. 

Jak firmy mogą wspierać inicjatywy pozytywnego wpływu? Jaką rolę odgrywa biznes w realizacji Strategii na rzecz bioróżnorodności? To tematy, które zostaną poruszone na webinarze organizowanym 11 czerwca przez globalną koalicję Business for Nature, której członkiem jest także Forum Odpowiedzialnego Biznesu.

Webinar skierowany jest przede wszystkim do firm i odbędzie się w języku angielskim, w godzinach dostosowanych do różnych stref czasowych.

1. opcja godzinowa

  • 10.00 am – 11.30 am BST
  • 11.00 am – 12.30 pm CEST
  • 5.00 pm – 6.30 pm SGT

2. opcja godzinowa

  • 9.00 am – 10.30 am CDT
  • 10.00 am – 11:30 am EDT
  • 3.00 pm – 4.30 pm BST
  • 4.00 pm – 5.30 pm CEST

Więcej informacji na stronie https://www.businessfornature.org/news/webinar-cop16

Źródło: businessfornature.org